Voor het kopen van de artikelen neemt u contact op met Thea of Hellen. Of u vraagt even aan de bar voor verdere informatie.

Truien

Wij hebben diverse Hallinckveld truien, heerlijke hoodies in mooie kleuren. Deze zijn te koop in de kantine. Wil je een meer gepersonaliseerde trui? Bijvoorbeeld met een foto van je lievelingspony erop? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden.

Polo's

In de zomer is een trui natuurlijk te warm, dus we hebben ook mooie Hallinckveld polo’s. Wist je dat je bij het wedstrijdrijden mag kiezen tussen Hallinckveld tenue (polo of trui) of wedstrijdtenue?

Cadeaubonnen

Wil je een vriend of vriendin een leuk cadeau geven? Dan is een van onze cadeau bonnen voor paardrijden een super leuk idee! Je kunt een cadeaubon geven voor een opstartles, een privéles, voltigeles, springles, noem het maar op! Natuurlijk kun je ook een paardenmassage van Thea cadeau geven, bedenk het maar!

Mokken

Een ander leuk cadeau is een Hallinckveld mok met ons logo en een foto van je favoriete paard erop!

Foto's

Patricia maakt prachtige foto’s en heeft van al onze paarden een mooi portret gemaakt. Wil jij deze op canvas of ingelijst op in huis hangen? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden.