Galerij


Bekijk hier de paarden en pony's die op manege Hallinckveld "werkzaam" zijn. Wij zijn zeer trots op onze paarden van hoge kwaliteit en de beste paarden worden gebruikt voor de hogere niveau's en de lessen van Hellen voor de dressuurstal.

Manege paarden

Nouvelle

Nouvelle is een grote zwart bruine KWPN merrie geboren in 1995. Ze kan een beetje eenkennig zijn op stal maar met rijden zit ze heerlijk en is super voorwaarts en gehoorzaam. Een toppertje!

Vroukje

Vroukje is een mooie Friese merrie geboren in 1998. Ze heeft ons al enkele prachtige veulens gegeven, waaronder Marta, Rikke en Dries! Vroukje zit als een huis en heeft al menig ruiter leren paardrijden!

Raspotin

Raspotin is een grote bruine KWPN ruin geboren in 1998. Hij heeft op Subtop dressuurniveau gepresteerd en ook Nederlandse Kampioenschappen gelopen! Een echte leermeester, ook de piaffe beheerst hij!

Wolkert

Wolkert is een Friese ruin en is bij ons op Hallinckveld geboren in 2007. Hij is geboren met een scheef neusje waar hij gelukkig geen enkele hinder van ondervindt. Het is een echte wijsneus!

Jarander

Jarander is een grote bruine KWPN geboren in 1991. Hij is een van de golden oldies maar nog steeds een echte grappenmaker en nog erg vrolijk als hij bereden wordt!

Marta

Marta is een Friese merrie geboren bij ons op Hallinckveld in 2012. Zij is een dochter van Vroukje en ze lijkt erg op haar moeder alleen dat wat sneller!

Maura

Maura is een Friese merrie geboren bij ons op Hallinckveld in 2012. Zij is een dochter van Pronkje en wordt ook een aantal dagen in de week geleased.

Rikke

Rikke is een Friese ruin bij ons op Hallinckveld geboren in 2005. Hij is een zoon van onze Vroukje en is superlief paard zowel in de omgang als met het rijden!

Tyra

Tyra is een grote kastanje bruine merrie geboren in 2000. Tyra is een springefokte merrie en dat kan ze dan ook erg goed!

Hylkje

Hylkje is een Friese merrie bij ons op Hallinckveld geboren in 2010. Zij is een dochter van Pronkje en de beste vriendin van haar buurvrouw Nouvelle. Hylkje is super braaf en lekker voorwaarts!

Raisa

Raisa is een bruine draver merrie geboren in 1995. Ondanks dat Raisa gefokt is als draver, gallopeert ze ook heel fijn en kan ook erg goed springen!

Fiene

Fiene is een mooie Zangersheide vos merrie geboren in 1999. Fiene heeft landelijk op Z niveau gesprongen en is een echte professor om van te leren!

Moortje

Moortje is een zwarte KWPN merrie geboren in 1997. Moortje is een echte lieverd en ook heel geschikt voor beginnende ruiters. Toch kan ze ook heel snel worden, met name als ze parcours mag springen!

Amaretta

Amaretta is een grote bruine NRPS merie geboren in 2005. Zij is sinds 2016 bij ons op Hallinckveld en wij zijn heel erg blij met haar! Zij heeft dressuurwedstrijden gelopen en kan ook erg goed springen.

Classy

Classy First Lady is een bruine merrie geboren in 2003. Classy is een lieve merrie die sinds enkele jaren bij ons op stal is. Ze is met rijden lekker pittig en gaat nog wat snel in galop maar daardoor wel een uitdaging voor onze meer gevorderde ruiters!

Eletta

Eletta is een bruine merrie bij ons op Hallinckveld geboren in 2009. Zij is een dochter van onze stam merrie Nina. Eletta heeft zelf inmiddels een aantal veulens gehad, Izaak, Davinci en Danina. Ook in 2017 hopen wij weer een prachtig veulen van haar te krijgen!

Jack

Jacklynn

Guusje

Tascha

Dries

Manege pony s

Bibi

Bibi is een Fjord merrie geboren in 2005. Zij is een super veelzijdige en lieve pony. Ze zit als een huis en kan ook super springen!

Chanel

Chanel is een mooie D-pony vosmerrie geboren in 1995. Chanel is een zusje van Chippie en voor ons een super vaste waarde in de beginnerslessen. Ze is een echt leider van de groep, altijd voorop en de andere pony's volgen haar altijd trouw.

Chippie

Chippie is een knappe D- pony vosmerrie geboren in 1996. Chippie is het zusje van Chanel en de moeder van Jill. Chippie en Chanel zijn echt onafscheidelijk en vormen een super duo voor onze lessen. Chippie is heel erg lief en vindt het ook heerlijk om gepoetst te worden.

Casper

Casper is een C-pony vos bonte ruin geboren in 1997. Casper heeft vroeger Z dressuur gelopen en kan onze ruiters veel leren! Hij is erg lief en soms een beetje eigenwijs.

Harry

Harrry is onze topper! Harry is een Haflinger geboren in 2002 en kan daadwerkelijk alles. Hij kan dressuur, springen maar het is ook een super voltigepony! Je kan via zijn kont op hem springen, eraf koprollen, niets is hem te gek! Het is de grootste knuffelbeer op stal!

Jill

Jill is een lieve D-pony vosmerrie geboren in 2000. Zij is de dochter van onze Chippie en de moeder van Lavinea. Jill is erg lief en altijd lekker voorwaarts.

Lavinea

Lavinea is een lieve D-pony vosmerrie bij ons geboren op Hallinckveld in 2010. Zij is de dochter van Jill en dus ook de kleindochter van Chippie! Lavinea wordt ook geleased, dus alleen als je een bofkont bent kan je er af en toe in de les op rijden!

Mandy

Mandy is onze gouden oude pony bruine D-pony merrie geboren in 1988. Deze dame op leeftijd heeft al wat kinderen de eerste beginselen van het paardrijden geleerd! Vroeger heeft zij op hoog niveau gesprongen, momenteel doet ze het lekker rustig aan.

Maywood

Maywood is een schimmel Welsh A ponymerrie geboren in 2000. Maywood is een echte lieverd en hoewel hij in de groepsles nog wel eens de bocht wil afsnijden zet hij op wedstrijden altijd zijn beste hoefje voor!

Pernette

Pernette is een schimmel Welsh A ponymerrie geboren in 1995. Pernette is de moeder van Popeye en heeft al meerdere veulentjes gehad. Pernette is een beetje eenkennig en wil niet voor iedereen har best doen, maar als ze dat wel voor je doet dan springt ze hoger dan dat ze zelf is en met dressuur heeft ze maar liefst F16 gelopen!

Popeye

Popeye is een bruine Welsh A ponyruin geboren bij ons op Hallinckveld in 2006. Hij is de zoon van Pernette en lijkt best wel een beetje op haar. Hij kan heel koppig zijn en wil niet voor iedereen zijn best doen. Dat maakt deze eigenwijze pony juist zo geliefd en vorig jaar was hij zelfs manegepony van het jaar!

Pippa

Pippa is een schimmel Welsh A ponymerrie geboren in 2012. Pippa is een kleindochter van Pernette en is eigenlijk net zo eigenwijs! Deze dame vindt het heerlijk om, als ze net weer schoon is, in het zand te rollen!

Pien

Pien is een lieve roodschimmel C-ponymerrie geboren in 1996. Pien is het zusje van Pebbels en een echte lieverd met rijden. Wel heeft ze een wat last van exceem, waardoor ze het wel heerlijk vindt om gekriebeld te worden maar poetsen vindt ze wat minder lekker.

Pebbels

Pebbels een donkerbruine C-ponymerrie geboren in 1998. Pebbels is het zusje van Pien en die twee zijn ook onafscheidelijk. Pebbels is een echte lieverd met rijden en zit ook heerlijk in galop!

Sunny

Sunny is een prachtige Palomino Connemara merrie geboren in 1994. Sunny is misschien wel de allerliefste pony op stal. Ze vindt het heerlijk om gepoetst te worden en ze heeft al heel veel ruiters en amazones vertrouwen gegeven in het rijden. Maar vergis je niet, als ze mag springen gaat de turbo aan!

Sparky

Karamel

Luna

Juultje

Pension paarden

Can Can

Ulyana

Lease paarden

Alegria

Pronkje

Privé paarden

Dinero

Dinero beschikt over 3 goede gangen en wordt opgeleid door Hellen Rotteveel. Het is een heel fijn en werkgewillig paard. Het paard heeft een fijne aanleuning en schakelt gemakkelijk.

Dries

Captain Coppercoin

Jonge paarden

Da Vinci

De Niro x Spielberg x Erato

Kolumbus

Uphill x Ferdinand x Democraat